Vorige Expertise

Volgende Expertise

Publiekshal Terneuzen
Evert van Kampen
RDH | Staal-Christensen

Het Nieuwe Werken in een vertrouwde omgeving!

"Veel organisaties zijn continu in beweging. De huisvesting beweegt meestal niet vanzelf mee. Na jaren van kleine aanpassingen is er vaak winst te halen door eens kritisch te kijken naar de ontstane situatie. De manier van werken, de aard van de werkzaamheden, de fysieke en digitale voorzieningen, eventuele klantcontacten, opslagfaciliteiten, allen zijn ze van invloed op het werkconcept en dus ook op de werkvloer. De drang van werkgevers en werknemers om een juiste balans tussen werk en privé op te zoeken en daarbij gebruik te maken van Het Nieuwe Werken en digitale omgevingen, vraagt een zorgvuldige aanpak om resultaatgericht en efficiënt te transformeren naar een nieuwe kantoorsituatie. Bladgroen is vertrouwd met deze opgave en respecteert de wensen van gebruikers.
 
 
 
Ilonka Broekaart, interieur ontwerper
Evert van Kampen, adviseur-architect.
 
Bladgroen.producten.
Startblad, Bestaande Toestand, Ruimtenblad, Inventarisblad, Ambitieblad, Ontwerpconcept, Aanpakblad, Kostenblad, Esthetische Begeleiding.
De bouwtechnische uitwerking van een (interieur)project organiseert Bladgroen met de best bij de opgave passende partijen.

© 2013, 2014, 2015. Bladgroen. Alle rechten voorbehouden. KvK 56 99 13 47. Webdesign: Bladgroen i.s.m. Spothut.