Vorige Expertise

Volgende Expertise

CASTELLERS AAN HET WERK

Als mensen de constructie snappen, voelt het beter!

"Ik zou mijzelf een integrale constructeur willen noemen. Denkend vanuit het geheel, ik werk graag toe naar een situatie die in evenwicht is. Zowel constructief evenwicht als een balans tussen geld, wensen, belangen, emoties en techniek. Vanuit deze technische integrale visie werk ik samen met de opdrachtgever om tot een gewenste situatie te komen. Mijn ervaring in constructie en projectmanagement varieert van middelkleine bouwkundige projecten tot grootschalige infrastructurele werken. Naast mijn werk aan de Avans Hogeschool en geregistreerd getuige deskundige bij de Rechtbanken van Zuid-Nederland, richt ik mij op de definitie van de uitgangspunten voor een goed constructief ontwerp."
   
 
 
 
Bart Dankers, adviseur-constructeur.
eigenaar ir. BF.Dankers constructief adviesbureau
 
Bladgroen.producten.
Startblad, constructieconcepten, constructief ontwerp, beoordeling schades, bouwprocesbegeleiding, bouworganisatie advies, uitvoeringsbegeleiding van bouwkundige en civieltechnische projecten. 

© 2013, 2014, 2015. Bladgroen. Alle rechten voorbehouden. KvK 56 99 13 47. Webdesign: Bladgroen i.s.m. Spothut.